Sanapur klantervaringen

Schrijf een recensie

Uw beoordeling van Sanapur producten

Ervaring van klanten met Sanapur producten

Heeft u de Sanapur producten al getest?
Uw mening is belangrijk voor ons en we kijken uit naar uw beoordeling!


    Sanapur Original Kussen CLIMASanapur Original Kussen MEDSanapur Universal Kussen CLIMASanapur Universal Kussen MEDSanapur Matras CLIMASanapur Matras ECHOSanapur Matras MEDSanapur Lattenbodem NSanapur Lattenbodem RLFSanapur Lattenbodem 2M

    Ja, ik ga ermee akkoord dat mijn beoordeling samen met de volgende gegevens (datum, voor- en achternaam, locatie, producten) wordt gepubliceerd op het internet (website, Facebook, YouTube) en in gedrukte media. Uw e-mailadres wordt NIET gepubliceerd. U kunt uw toestemming te allen tijde schriftelijk intrekken!
    Ja, ik heb kennis genomen van het Privacy-en Cookiebeleid en ga ermee akkoord dat de door mij verstrekte gegevens elektronisch worden verzameld en opgeslagen.

     

    Wilt u meer weten over de ervaringen van onze klanten met Sanapur producten?  In de volgende beoordelingen en op ons YouTube-kanaal Sanapur-TV kunt u van onze klanten een schat aan waardevolle informatie over Sanapur-producten verwachten – voor oriëntatie en ideale ondersteuning bij uw aankoopbeslissing voor een Sanapur-product.

    Uw Sanapur-team

    Ich habe immer wieder Probleme mit meiner Nackenmuskulatur gehabt. Dies gehört nun der Vergangenheit an, seit ich das Sanapur Kissen MED nutze. Man sollte sich einige Tage Zeit nehmen, um sich an das neue Kissen und seine Liegeeigenschaften zu gewöhnen. Hervorheben möchte ich auch den außergewöhnlich guten Kundenservice in Membach, B. Ich würde dort jederzeit wieder ein Produkt kaufen.

    Sandra Marco, Roetgen - 22. Juli 2021
    Händler/Physiotherapiepraxis: Delux Concept Membach/Belgien
    Rezension zu: Sanapur Original Kissen MED

    Zalig slapen en zeer handig mee te nemen door zijn compacte vorm!

    Inge Haerijnck, Avelgem - 26. April 2021
    Händler/Physiotherapiepraxis: Rechtstreeks bij Sanapur

    Für Rücken- und Seitenschläfer ideal!

    AY Betsch, Eupen - 31. März 2021
    Händler/Physiotherapiepraxis: Omana
    Rezension zu: Sanapur Original Kissen MED

    Acceuil agréable. Conseils professionnels. Très bon produit. Je recommande le coussin Sanapur Original MED 4.0 Efficace contre les douleurs de la nuque.

    Herbert Toussaint, Membach - 05. Februar 2021
    Händler/Physiotherapiepraxis: SANAPUR MEMBACH ( Belgique )

    Eerst even wennen aan de speciale vorm. Aangenaam liggen als zijlig-slaper. Ook is het hoofd en gezicht veel minder bezweet.

    Thomas Rubens, Gent - 22. Januar 2021
    Händler/Physiotherapiepraxis: Bestelformulier via mail

    Super Kissen, meine Nackenbeschwerden sind deutlich besser geworden. Ich bin froh dass ich dieses Schlafkissen habe und kann es nur jedem weiterempfehlen!

    Nadima Keutgen, Eupen (Belgien) - 17. Dezember 2020

    Ich habe das Kissen Sanapur Original Med von einer Freundin empfohlen bekommen, bin glücklich über diese Empfehlung. Seitdem haben sich meine Nackenverspannungen deutlich verbessert.

    Sonja Guske, Hauset - 17. Dezember 2020
    Händler/Physiotherapiepraxis: Delux Concepts

    Meine Eltern haben die Kissen von Sanapur und sind sehr zufrieden. Als Studentin hatte ich sehr starke Verspannungen im Nacken und Schulter. Das Kissen ist top, es hat meine Schmerzen weggeholt und bin auch sehr zufrieden. Nun schläft die ganze Familie auf Sanapur-Kissen.

    Lyna Keutgen, 4701 Kettenis - 17. Dezember 2020
    Händler/Physiotherapiepraxis: Delux Concepts

    Tolle Empfehlung!!! Sind sehr froh über die Kissen.

    Farida Mertens, Eupen (Belgien) - 17. Dezember 2020
    Händler/Physiotherapiepraxis: Delux Concepts

    Meine Hand schlief immer ein und mein Nacken war sehr verkrampft. Das Kissen hat zu diesen Problemen eine Abhilfe verschafft. Ich bin froh und sehr zufrieden. Das Kissen kann ich nur weiterempfehlen.

    Christoph Mertens, Eupen - 17. Dezember 2020
    Händler/Physiotherapiepraxis: Delux Concepts

    Een aanrader voor iedereen! Heel wat mensen uit mijn omgeving slapen ondertussen op een Sanapur kussen! De vormgeving en het comfort spreken voor zich.

    Arne Houtekier, Kortrijk - 15. Dezember 2020
    Händler/Physiotherapiepraxis: Sanapur