Sanapur klantervaringen

Schrijf een recensie

Uw beoordeling van Sanapur producten

Ervaring van klanten met Sanapur producten

Heeft u de Sanapur producten al getest?
Uw mening is belangrijk voor ons en we kijken uit naar uw beoordeling!


    Sanapur Original Kussen CLIMASanapur Original Kussen MEDSanapur Universal Kussen CLIMASanapur Universal Kussen MEDSanapur Matras CLIMASanapur Matras ECHOSanapur Matras MEDSanapur Lattenbodem NSanapur Lattenbodem RLFSanapur Lattenbodem 2M

    Ja, ik ga ermee akkoord dat mijn beoordeling samen met de volgende gegevens (datum, voor- en achternaam, locatie, producten) wordt gepubliceerd op het internet (website, Facebook, YouTube) en in gedrukte media. Uw e-mailadres wordt NIET gepubliceerd. U kunt uw toestemming te allen tijde schriftelijk intrekken!
    Ja, ik heb kennis genomen van het Privacy-en Cookiebeleid en ga ermee akkoord dat de door mij verstrekte gegevens elektronisch worden verzameld en opgeslagen.

     

    Wilt u meer weten over de ervaringen van onze klanten met Sanapur producten?  In de volgende beoordelingen en op ons YouTube-kanaal Sanapur-TV kunt u van onze klanten een schat aan waardevolle informatie over Sanapur-producten verwachten – voor oriëntatie en ideale ondersteuning bij uw aankoopbeslissing voor een Sanapur-product.

    Uw Sanapur-team

    via mijn kinesiste uit Gent, heb ik het Sanapurkussen leren kennen. zij gaf mijn een testkussen mee om uit te testen. Ik heb al maanden spierpijnen in nek en schouder, waardoor ik minder beweeglijk ben en slecht slaap. Ik was dan ook aangenaam verrast dat door het gebruik van het kussen, mijn pijnen voor 90 % verdwenen waren en tevens beter sliep. Het kussen geeft een aangenaam gevoel en laat toe om uitgerust te ontwaken. Régine Dewolf, Gent Graag ontvang ik een originele kussensloop kleur natuurlijk beige, waarvoor dank

    Régine Dewolf, Gent - 24. Mai 2022
    Händler/Physiotherapiepraxis: Händler/Physiotherapiepraxis: Kinea

    Via mijn kinesiste uit Evergem ontdekte ik Sanapur, zij gaf mij een van haar testkussens mee die ze zelf ook gebruiken. Al jaren stond ik vaak op met pijn in mijn nek doordat mijn vorig hoofdkussen niet aangepast was aan mijn noden én ik heb er al veel gekocht van verschillende merken. Met het testkussen van Sanapur had ik geen nekpijn meer. Ik heb het dan ook onmiddellijk aangekocht om van een beter slaapcomfort te genieten.

    Wendy Van Doorneveldt, Evergem - 20. April 2022
    Händler/Physiotherapiepraxis: Kinesist

    Via mijn kinesiste ontdekte ik Sanapur, zij gaf mij een van haar testkussens mee. Ik stond vaak op met pijn in mijn nek doordat mijn vorig hoofdkussen niet aangepast was aan mijn noden. Met het testkussen van Sanapur had ik geen nekpijn meer. Ik heb het dan ook onmiddellijk aangekocht.

    Daphné De Troch, Gent - 29. März 2022
    Händler/Physiotherapiepraxis: Kinea

    Ik heb artrose in de nek en spanningshoofdpijn. Ik heb het kussen een week kunnen uittesten via mijn kinesist. Ik was echt wel verbaasd dat ik veel beter kon slapen en minder pijn had in mijn nek als ik mij draai op mijn zij. Ik heb dan ook niet lang gewacht en het kussen onmiddellijk besteld.

    Wendy Van Doorneveldt, België - 01. März 2022
    Händler/Physiotherapiepraxis: Via kinesist

    Bonsoir , J'ai acquis voici 2ans un oreiller Sanapur Original Med. J'en suis très satisfaite. J'aurai aimer en racheter un second, et je voulais profiter d'éventuelle solde. Mon achat c'était effectué à Eupen. Je ne sais s'il y en a toujours actuelllement. Merci pour cet oreiller qui a beaucoup changé mon sommeil . Bien à vous. Meulemans Chantal

    Chantal Meulemans, Dison - 18. Januar 2022
    Händler/Physiotherapiepraxis: Dodomax à Eupen en Belgique

    Ik heb reeds jaren een Sanapur kussen en slaap er heerlijk op. Wij hebben recent een 2° verblijf en heb mij nog een kussen bijgekocht om in ons appartement te laten.

    Christine Van Parijs, Evergem - 06. Januar 2022
    Händler/Physiotherapiepraxis: Sanapur International Hommeswiese 82 57258 Freudenberg
    Rezension zu: Sanapur Original Kissen CLIMA

    Ik vond het zeer aangenaam dat er eerst kon getest worden alvorens over te gaan tot aankoop. Ik ben zeer blij met de aankoop: het kussen zorgt voor een beter slaapcomfort. Zeer goede dienstverlening qua testen, verzending, afhandeling!

    Karen Hemelinckx, Gent - 25. November 2021
    Händler/Physiotherapiepraxis: Via kinesiste Jessica in Gent

    Ich habe immer wieder Probleme mit meiner Nackenmuskulatur gehabt. Dies gehört nun der Vergangenheit an, seit ich das Sanapur Kissen MED nutze. Man sollte sich einige Tage Zeit nehmen, um sich an das neue Kissen und seine Liegeeigenschaften zu gewöhnen. Hervorheben möchte ich auch den außergewöhnlich guten Kundenservice in Membach, B. Ich würde dort jederzeit wieder ein Produkt kaufen.

    Sandra Marco, Roetgen - 22. Juli 2021
    Händler/Physiotherapiepraxis: Delux Concept Membach/Belgien
    Rezension zu: Sanapur Original Kissen MED

    Zalig slapen en zeer handig mee te nemen door zijn compacte vorm!

    Inge Haerijnck, Avelgem - 26. April 2021
    Händler/Physiotherapiepraxis: Rechtstreeks bij Sanapur

    Für Rücken- und Seitenschläfer ideal!

    AY Betsch, Eupen - 31. März 2021
    Händler/Physiotherapiepraxis: Omana
    Rezension zu: Sanapur Original Kissen MED

    Acceuil agréable. Conseils professionnels. Très bon produit. Je recommande le coussin Sanapur Original MED 4.0 Efficace contre les douleurs de la nuque.

    Herbert Toussaint, Membach - 05. Februar 2021
    Händler/Physiotherapiepraxis: SANAPUR MEMBACH ( Belgique )

    Eerst even wennen aan de speciale vorm. Aangenaam liggen als zijlig-slaper. Ook is het hoofd en gezicht veel minder bezweet.

    Thomas Rubens, Gent - 22. Januar 2021
    Händler/Physiotherapiepraxis: Bestelformulier via mail

    Super Kissen, meine Nackenbeschwerden sind deutlich besser geworden. Ich bin froh dass ich dieses Schlafkissen habe und kann es nur jedem weiterempfehlen!

    Nadima Keutgen, Eupen (Belgien) - 17. Dezember 2020

    Ich habe das Kissen Sanapur Original Med von einer Freundin empfohlen bekommen, bin glücklich über diese Empfehlung. Seitdem haben sich meine Nackenverspannungen deutlich verbessert.

    Sonja Guske, Hauset - 17. Dezember 2020
    Händler/Physiotherapiepraxis: Delux Concepts

    Meine Eltern haben die Kissen von Sanapur und sind sehr zufrieden. Als Studentin hatte ich sehr starke Verspannungen im Nacken und Schulter. Das Kissen ist top, es hat meine Schmerzen weggeholt und bin auch sehr zufrieden. Nun schläft die ganze Familie auf Sanapur-Kissen.

    Lyna Keutgen, 4701 Kettenis - 17. Dezember 2020
    Händler/Physiotherapiepraxis: Delux Concepts

    Tolle Empfehlung!!! Sind sehr froh über die Kissen.

    Farida Mertens, Eupen (Belgien) - 17. Dezember 2020
    Händler/Physiotherapiepraxis: Delux Concepts

    Meine Hand schlief immer ein und mein Nacken war sehr verkrampft. Das Kissen hat zu diesen Problemen eine Abhilfe verschafft. Ich bin froh und sehr zufrieden. Das Kissen kann ich nur weiterempfehlen.

    Christoph Mertens, Eupen - 17. Dezember 2020
    Händler/Physiotherapiepraxis: Delux Concepts

    Een aanrader voor iedereen! Heel wat mensen uit mijn omgeving slapen ondertussen op een Sanapur kussen! De vormgeving en het comfort spreken voor zich.

    Arne Houtekier, Kortrijk - 15. Dezember 2020
    Händler/Physiotherapiepraxis: Sanapur